Duvar çıtası, poliüretan çıta, polimer çıta, duvar çıtalama, çıta duvar, dekoratif duvar çıta panel, poliüretan duvar çıtası olarak adlandırılmaktadır. Dekoratif Duvar Çıtası, modern ve çağdaş ev tasarımlarında da daha popüler hale geldi, bu tasarım genellikle 2cm, 4cm, 6cm ve 8cm kalınlığında bir poliüretan malzeme ve ahşap kaplama dolgunluğuyla hazırlanan çıta ve ardından resim kutularının iç gölgesine yerleştirilmiş bir profili ile uygulandı. Herhangi bir duvarda kolayca uygulanabilmektedir.


Duvar Çıtası Nedir?

Poliüretan malzemeden üretilen yüksek yoğunlıkta sıkıştırılmış dekoratif duvar döşemelerinde kullanılmaktadır. Darbeden ve çarpmalardan zarar görmemesi için ahşap malzeme ile sıkıştırılarak boyanabilir bir yapıda hazırlanmıştır. Yaşam alanlarınızın tamamında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dekoratif Boyanabilir Polistren Duvar Çıtası, umumiyetle düz duvar çıtasını sade bir görüntü isteyen insanlar tercih etmektedir. Bu çıta üzerinde herhangi bir desen veya motif bulunmamaktadır. Ancak bu duvar çıtasının üzerine boya çok güzel bir şekilde uygulanmaktadır.


Poliüretan Duvar Çıtası Fiyatları

Duvar çıtası fiyatları model, ölçüm ve sipariş adetine göre değişmektedir. Genel hatlarıyla poliüretan çıta metre olarak hesaplanır uygulama dahil metre fiyatı 20₺ den başlamaktadır. Yapılacak işin metraj ve kullanılacak ürünlerin boyutuna ve özelliğine göre fiyatlar değişkenlik gösterir. Net fiyatlar almak için bizi arayabilirsiniz.


Dekoratif Duvar Çıtalamanın Avantajları


  1. Kurulumu çok basit ve hızlıdır
  2. Her türlü proje için modaya uygun ve benzersiz dekorlar yaratmak için idealdir.
  3. Boyanabilir ve istediğiniz deseni verebilirsiniz.
  4. Geri dönüştürülmüş ahşaptan yapılan çevre dostu malzemeden üretilmiştir.
  5. Orta yoğunlukta lifler yoğun, düz, serttir ve düğüm içermez, darbelere karşı dayanıklıdır.
  6. Klasik duvar tasarımı dekorunuzu zenginleştirecek
  7. Ahşap görünümlü bir etki yaratmak için boyanabilir, lekelenebilir ve suni son kat yapılabilir.
  8. Desenin gömülü görünümü, duvarınızda maliyetin çok altında dramatik bir etki sağlar.

istanbul poliüretan duvar çıtası, Anadolu yakası duvar çıtası, avrupa yakası poliüretan çıta, Adalar duvar çıtası uygulaması, Arnavutköy toptan duvar çıtası, Ataşehir duvar çıtası - koridor, Avcılar duvar çıtası fiyatları, Bağcılar düz uvar çıtası, Bahçelievler en ucuz duvar çıtası, Bakırköy duvar çıtası modelleri, Başakşehir duvar çıtası, Bayrampaşa duvar çıtası, Beşiktaş duvar çıtası, Beykoz duvar çıtası, Beylikdüzü duvar çıtası, Beyoğlu duvar çıtası, Büyükçekmece duvar çıtası, Çatalca duvar çıtası, Çekmeköy duvar çıtası m2 fiyatları, Esenler duvar çıtası metre fiyatı, Esenyurt duvar çıtası firması, Eyüp duvar çıtası firmaları, Fatih duvar çıtası, Gaziosmanpaşa duvar çıtası, Güngören duvar çıtası, Kadıköy duvar çıtası, Kağıthane duvar çıtası, Kartal poliüretan duvar çıtası, Küçükçekmece duvar çıtası, Maltepe duvar çıtası, Pendik duvar çıtası, Sancaktepe duvar çıtası, Sarıyer duvar çıtası, Silivri duvar çıtası, Sultanbeyli duvar çıtası, Sultangazi duvar çıtası, Şile duvar çıtası, Şişli duvar çıtası, Tuzla duvar çıtası, Ümraniye duvar çıtası, Üsküdar duvar çıtası, Zeytinburnu poliüretan duvar çıtası


Duvar Çıtası Modelleri